Forum sojuszu Gloria Vici+
Junior167 chce dołączyć do naszego sojuszu jest to trochę dziwne akurat w tej chwili gdy mamy wojnę, Spytałem dlaczego chce akurat do nas do nas a on napisał "Siema Potrzebuje dobrych pleców a sam zaczynam walczyć i mógłbym być Wam pomocny więc warto we mnie zainwestować", nadmierna podejrzliwosc moze być oznaką paranoii, lecz sie zastanawiam i odpowiedziałem mu że po 4 dniach od dzis jak stwierdzicie że warto go przyjąć to zostanie zwerbowany, zatem czekam na voty!!!
ja przeszkód nie widzę, zwłaszcza że nas nie zdziesiątkował jak MarcoPolo ;p
choć jeśli ma za dużo wrogów, może to się też źle na nas odbić... czy nie wiadomo czegoś na ten temat? szkoda by było siągac na siebie niepotrzebnie jakiś dzikusków
Użytkownik
niech udowodni swą przydatność i zaatakuje kogoś z Nato przed dołączeniem do nas - to taki test sprawności - nie muszę chyba mówić kogo mógłby zaatakować
Użytkownik
Craven - sytuacja jest krytyczna - w zasadzie nikt nie jest w stanie oprocz Marka moich twierdzy rozwalac, przez te jego 50 taranow - jestem gotow zaplacic haracz jakiemus silniejszemu sojusznikowi, ktory go najedzie i go tej armijki pozbawi... moze by ponegocjowac z Sarmatami lub Polanami?
Użytkownik
Zostaly mu niedobitki armii (kilku miecznikow i kilkadziesiat konnicy) oraz defensywa - 1 twierdza (ta mniejsza zdobylem) z lucznikami w ilosci ok 900